20/10/11

Anys i anys, per molts anys



Avui fa 10 anys s'inaugurava l'actual seu de la Biblioteca, a l'antiga Cooperativa. Estem contents de celebrar-ho avui amb els nostres usuaris: els joves voluntaris del Bibsons (Aouatif, Josep, Eric, Naima...); els nens i nenes que han vingut a fer deures i a triar contes; els joves que han vingut a connectar-se a internet i trobar-se amb els amics; els pares de l'Eloi que avui s'ha fet el carnet de Nascuts per llegir; l'avi que ens està demanant informació sobre les masies catalanes; el senyor que ha corregut per ser el primer en fullejar el Punt-Avui; la gent d'Art-i-punt que ens ha penjat més de 100 papallones aquest matí; la Mercè i en Pedro que avui estan enllestint els murals infantils; els dos grups de 5è que avui han fet la gimcana pirata de formació d'usuaris; la gent que ens ha dit que els agraden les fotos que hem penjat al Facebook (les fotos de la inauguració amb l'Artur Mas, la de les papallones o la dels bombons que hem repartit aquesta tarda).

Gràcies a tothom per fer que la Biblioteca sigui un espai obert i un motor cultural a Palafrugell. Gràcies a tots els treballadors que han estat al peu del canó tot aquest temps i que han treballat amb vocació.

Gràcies a totes les persones que han col·laborat en molts moments a la Biblioteca i l'han fet un espai viu.

Per molts anys!



2 comentarios:

Josep Matas dijo...

Per molts anys Biblioteca! Sou un exemple d'il·lusió i bon servei.

Palafrugell Cultura dijo...

Per molts anys i felicitats per aquests 10 anys plens d'èxits, d'innovació, de servei al ciutadà i de passió per la vostra feina. Esperem amb candeletes els propers 10!!