18/8/10

R que R




Quasi cada estiu des de que vam inaugurar la nova seu, la Rosa Regàs accepta la nostra invitació per venir a fer una tertúlia a la Biblioteca. Cada estiu doncs, ens ha anat donant més raons per ser millors lectors, més crítics, més lliures. Des de la maduresa, Regàs ens aporta una visió de l'actualitat diferent. Ahir a més, ens va recomanar diferents llibres i també ens va donar a conèixer una mica la vida i l'obra de la Rita Levi-Montalcini, Premi Nobel de medicina i defensora afèrrima de la capacitat de la gent gran de mantenir-se intel·lectualment en plena forma.

Diferents usuaris ens van demanar que registréssim les recomanacions. Aquí van:
-L'As a la màniga/ Rita Levi-Montalcini. Ed. Empúries
-Temps d'estiu/ J.M. Coetzee. Edicions 62
-La caída de Constantinopla: 1453/ S. Runciman. Ed. Reino de Redonda
-El crisantemo y la espada/ R. Benedict Ed. Alianza
-Katrina/ Sally Salminen Ed.del Bronce
Des de fa un mes tenim dues treballadores noves a la Biblioteca que estaran amb nosaltres mig any gràcies a uns plans d'ocupació: són la Nejua i la Remei. Estem molt contents de tenir-les amb nosaltres i que ens puguin ajudar a oferir un millor servei. Aquests mesos d'estiu, que és quan més visitants tenim, sempre són benvinguts els reforços.
I parlant de col·laboradors, demà fem una petita innovació: l'hora del conte anirà de la mà de voluntaris que explicaran un conte als més petits. Ja són 6 les persones que s'han apuntat i estem segurs que sortirà bé. La Biblioteca creix gràcies a tots.

No hay comentarios: