2/7/10

D'ones i dones

Ahir dijous vam tancar la 4a temporada del Bibsons amb un programa molt emotiu: ens van acompanyar l'Aouatif, la Kaoutar, en Josep, l'Hicham, en Mohamed E. i Mohamed A., en Tarik...vam agrair de nou la constància i paciència d'en Cyril i també dels responsables de la ràdio. Ahir vam comptar també amb novetats tècniques per part d'en Martí. Ara podrem escoltar programes a la renovada web de Ràdio Palafrugell. Ens retrobarem al setembre, amb més protagonisme jove: els nous conductors del programa seran els joves més veterans. Ja us ho explicarem...
Un cop acabat el Bibsons vam gaudir d'una gran presentació: Dones obreres a Palafrugell, a càrrec de la Sandra Bisbe, palafrugellenca de sota-rel i creadora de les visites guiades Captiva't (http://www.captiva-t.cat/). Super-recomanable: quantes coses que no sabíem dels costums dels convilatans de principi del segle passat!

I és que malgrat que la xafogor al carrer és ja important, la vida cultural del poble sembla més fresca que mai: els dies 8 i 9 de juliol la gent d'Empordà Digital i de la Fundació Pla han organitzat un magnífic Seminari d'estiu de Comunicació que no us hauríeu de perdre! Però guardeu forces perquè l'endemà, a les 19h. tenim un col·loqui a la Biblioteca amb el periodista i escriptor Iu Forn.






No hay comentarios: