4/5/09

Notícies fresques

Començarem per on vam acabar a la darrera entrada. El dia 22 d'abril vam tenir un acte d'última hora gràcies a la gent de Pro-Educart. Va venir el poeta salvadoreny Carlos Ernesto García a llegir-nos el seu darrer llibre de poemes La maleta en el desván. Fantàstica dosi de poesia i realitat.


Com cada any, el dia de Sant Jordi vam poder sortir al carrer i ensenyar les novetats que hem adquirit.

Divendres 24 la Catalina Barratt , artista de l'Arteca, va iniciar l'activitat Gargots dirigida al públic infantil. Si veniu a la Biblioteca veureu els auto-retrats que van pintar els nens i nenes. Aquesta és una de les activitats relacionades amb el projecte d'Arteca infantil que volem impulsar. Volem agrair a les persones que com la Catalina, dediquen de forma altruista el seu temps i esforç a recolzar aquest projecte.



Com a activitats destacables comentar-vos que aquest mes tindrem la Biblioteca a l'aparador als comerços de la Sauleda. Una vintena d'establiments anuncien el bibliobarri situat a la biblioteca escolar del CEIP Carrilet. Properament també us penjarem imatges del trasllat del Bibliobarri del Bruguerol al Centre municipal d'educació.

No hay comentarios: