27/3/09

Processos

Ahir vaig acabar un curs de formació contínua força interessant sobre Control de gestió, a càrrec del consultor Manel Muntada, de l'empresa cumClavis . Si us ve de gust posar-vos al dia de models de gestió, indicadors, organització de reunions...us convido a donar un cop d'ull al blog del curs que ens servirà per elaborar documents nostres de treball i planificació. Malgrat les bones intencions per planificar i aclarir processos, el cert és que els bibliotecaris solem treballar apagant focs. Les nostres agendes contemplen molts temes. Així, per posar l'exemple de Palafrugell, us explico temes destacats a banda dels nostres serveis habituals per la setmana vinent:

-Dilluns: ens trobareu a les II Jornades de Biblioteques i Immigració. En Cyril Torres i jo mateixa participem explicant el projecte Bibsons. Aquí us penjo el slideshow de la presentació que farem i els arxius sonors.




-Dimarts: donarem a conèixer el nou servei de préstec d'ordinadors portàtils.


-Dimecres: posarem en marxa la Biblioteca als aparadors al barri de la Sauleda de Palafrugell
-Dijous: començarem la formació a dos noves voluntàries de la Biblioteca: la Naima i la Fatima. A més, en Josep, un dels voluntaris ens ha ajudat a organitzar el Bibsons sobre el còmic Manga, amb convidats especials.
De totes maneres, amb el temps i una canya (i la vostra ajuda) ens en sortirem de tot!!




No hay comentarios: