22/9/08

Valor incalculable

Mentre escric aquesta entrada del bloc, la Blandine Pellet, companya del pintor Tano Pisano, porta 5 hores sense parar treballant (i somrient) perquè l'espai d'Arteca de la biblioteca sigui funcional i puguem inaugurar-lo dijous sense problemes. La Blandine ha dedicat un munt d'hores altruistament a aquest projecte d'Arteca que ens manté amb molta il·lusió i moltes espectatives. Tot un exemple, la Blandine. L'equip de la Biblioteca tampoc no para. I per mostra un botó. Aquí teniu la guia que ja està a impremta amb la programació del proper trimestre:


El company Joan Soler ja ens ha passat la llista dels propers títols del club de lectura. Aquesta temporada, de premi, una fantàstica agenda pels lectors, gentilesa del Servei de Biblioteques de la Generalitat. Preneu nota:

1. Calaveres atònites , Jesús Moncada (setembre) ( -->2 d'octubre)
2. El senyor de les mosques, William Golding (Octubre 2008)
3. Lolita, Vladimir Nabokov (Novembre 2008)
4. Amors ridículs, Milan Kundera (Desembre 2008)
5. El hereje, Miguel Delibes (Gener 2009)
6. Vida de Pi (Història de Pi) Yanna Martel (Febrer 2009)
7. Senyoria, Jaume Cabré (Març 2009)
8. El vigilant en el camp de sègol, J.D. Salinger (Abril 2009)
9. El Aleph de Jorge Luis Borges (Maig 2009).

L'Anna Sala s'ha encarregat de contractar unes hores del conte variades i molt interessants. Provarem nous talents i nous projectes, com el Ginjoler, que treballen amb el llenguatge dels sords. Substituint la reducció del terç de jornada de l'Anna, demà s'incorpora a l'equip en David Figarola, a qui li desitgem una bona estada a la biblioteca.

Un últim apunt per avui: ens encantaria que ens deixessiu comentaris al bloc. No us talleu, poden ser anònims.



1 comentario:

Jesús M. Tibau dijo...

Teniu una bona llista de propostes per al Club de Lectura. Jo coordino el de Tortosa i no m'avanço amb tanta previsió. També hem comentat el vigilant en el camp de sègol.
També acudeixo a clubs de lectura com a escriptor. La setmana passada vaig estar a tarragona i el 30 d'octubre vaig a L'Escala.
Resto a la vostra disposició.