13/9/08

Dates d'Arteca i contes diferents

Dilluns passat vam tenir una nova cita amb els col·laboradors del projecte Arteca per parlar dels passos que anem fent per tirar endavant el servei i fer el sorteig públic de les properes dates d'exposició. Tenim tot en marxa -l'enllumenat, la publicitat, la normativa de gestió...- i tenim molta gent recolzant el projecte.

De moment, us convoquem a tots el proper dijous 25 de setembre a les 19h. a la presentació oficial de l'Arteca. La primera artista que exposarà (escollida mitjançant sorteig públic) serà l'Hermínia Esteva. Us anirem explicant els detalls del servei.



Més novetats? Estem a punt de presentar als directors dels nostres centres escolars el nou carnet de Superlector, dirigit als nois i noies de 5è de primària i que premiarà la fidelitat en el préstec de llibres i còmics a la biblioteca. La nostra tornada a escola comporta: la tornada a l'apretada agenda de visites de formació d'usuaris escolars, els assessoraments a biblioteques escolars, les maletes viatgeres, el Bibsons, les converses en idiomes...Ufff! Ja hi som!

No hay comentarios: