27/6/08

Usuaris agraïts

De tant en tant a la Biblioteca, rebem regals. Aquest ha sigut un regal inesperat i ciberespacial (o millor, ciberespecial). Un usuari de la biblioteca, d'aquells que podríem anomenar 'fidels', d'origen marroquí i de caràcter molt afable, ens ha ensenyat una pàgina web que ha fet aquí a la biblioteca (no té ordinador a casa) de forma autodidacta, amb els llibres de la biblioteca i amb molt d'esforç. Aquí la teniu -o més ben dit, ens teniu- per consultar-la: http://csspafrugell.fr.gd Aquest és un bon exemple del treball que fem les biblioteques públiques en la formació d'adults i en les possibilitats de les noves tecnologies. Gràcies, Hicham!


Avui ja estarà disponible a la nostra pàgina web, la selecció de Novetats del mes. També ens podeu seguir al diari Avui, en la col·laboració que algunes biblioteques venim fent des de fa un any i que ara, trobareu als quioscos els dissabtes, en el suplement Cultural, que aprofito per recomanar a tothom.

Ahir vam fer club de lectura al voltant de El carrer de les camèlies de la Mercè Rodoreda. Va estar molt bé i molt interessant, com sempre. Si us heu quedat amb ganes de venir, tindreu un nova oportunitat de parlar de Rodoreda el dissabte 12 de juliol a les 19h. al Bibliobarri de Calella.



No hay comentarios: