14/6/08

Presentació de l'Arteca als artistes


Aquest matí a les 11h a la sala d'actes del Teatre ha tingut lloc la presentació de l'Arteca als artistes/creadors de Palafrugell o vinculats amb el municipi. Amb l'ajuda de la Blandine Pellet i en Tano Pisano vam aconseguir fer una convocatòria a més de 100 persones. L'èxit de convocatòria ha estat total: una setentena de creadors han vingut avui dissabte i, el que és més interessant, han vingut motivats i amb ganes de participar. Alguns altres no han vingut però volen participar en el projecte.

La presentació ha sigut breu: una benvinguda i introducció de la regidora de Cultura, Glòria Cruz, una presentació dels espais, voluntats i normativa per part meva (tenim un ppt disponible a la web) i una explicació clara i suggerent engrescada general per part d'en Tano Pisano, artífex i inquebrantable artista. Seguidament hi ha hagut un torn per escoltar les veus dels presents. Hi ha hagut preguntes i qüestionaments -temes econòmics, logística de les exposicions, espais- bàsicament, però podem dir que la gran majoria dels presents ha sortit molt engrescat i motivat en el projecte. Tant públicament com després a la Glòria, a en Tano, o a mi, se'ns han adreçat moltes persones per felicitar-nos pel projecte i per oferir-se a col·laborar-hi. Tenim un gran llistat de persones a qui convocar de nou ben aviat. La filosofia és clara: apropar l'art al poble, fer més gran i culturalment activa Palafrugell, oferir als ciutadans la possibilitat de gaudir sense traves de l'art. La majoria ho han vist clar de seguida; altres, no hi col·laboraran per motius diversos. Esperem que amb el temps i el bon funcionament de l'Arteca, s'hi acabin engrescant.

Les persones involucrades estem molt contentes d'aquesta presentació i agraïm a tots els presents -i als futurs creadors que s'involucraran- les bones energies que ens han trasmès. Dilluns, caldrà posar-se a treballar. Alguns mitjans de comunicació ja ens han demanat més informació. L'espectativa és important. Us adjunto unes fotografies de l'acte:



No hay comentarios: