20/6/08

Nova agenda

Aquest estiu estrenem format d'agenda trimestral. Un format més portable, més "embutxacable" que trobareu la setmana vinent als nostres taulells. Esperem que us agradi! Què hi podreu trobar?

  • Mes de juliol:
- una xerrada -ja típica- amb la Rosa Regàs, que troba temps sempre per venir-nos a veure,

-L'exposició conjunta amb l'AMP dels gegants de Palafrugell, on podrem veure un ball de gegants i capgrossos i intentarem animar-vos a formar una nova colla gegantera i que els nostres gegants surtin més de la biblioteca,

-Una xerrada sobre Mercè Rodoreda a càrrec d'un escriptor i gran professor que es diu Lluís Hernàndez i que acaba de publicar el llibre 'Descobrint Mercè Rodoreda'

-L'hora del conte, el divendres 25 a les 6

  • Mes d'agost:

-Us convidem a una Exposició de Joan Brossa, produïda pel TNC i la ILC. L'exposició s'inaugura el mateix dia que, com cada estiu, l'Escola municipal de música ens ofereix un concert al pati de la biblioteca. Aquest any, el dijous 21 a les 6 tindrem el conjunt de vent.

-L'hora del conte, el 22 d'agost.

En el mateix tríptic trobareu la programació de la Biblioplatja de Tamariu, que ja està muntada. En una propera entrada, us n'explicarem més. Ara sí, molt bon estiu a tothom!





No hay comentarios: