10/6/08

Bon temps

Mentre esperem que arribi definitivament el bon temps, a la Biblioteca hem anat fent cosetes interessants. Una d'elles va ser la presentació del llibre de poemes amazic-català de l'escriptor Salem Zenia, publicat per Accent Editorial.
Va ser una presentació especial perquè a l'hora de llegir els poemes, molts joves -i no tan joves- de la biblioteca, a l'escoltar la seva llengua es van apropar a l'activitat i s'hi van quedar. A més, la Hanan Al Bouziani, usuària de 15 anys de la biblioteca ens va donar un cop de mà en les lectures. També ho va fer la Marta Padrós, de l'Oficina de Català, que també ens va fer de traductora accidental. Un llibre molt recomanable per llegir i per escoltar.












El dia abans, ja al Bibsons, n'havíem parlat amb els joves del programa. Per cert, demà acabem la 2a temporada de Bibsons i entre tots els participants, sortejarem dos MP4 com els que us posem aquí.

I parlant de bon temps, el nostre gegant Pitu, ha abandonat per uns dies a la seva estimada Lluna per una fresca: una figura de gelat que ens va deixar en Jordi Domingo de la gelateria l'Enxaneta i que passarà a buscar d'aquí uns dies. Nosaltres ens estimem més a la Lluna. Per cert, sabíeu que estem preparant una exposició molt simpàtica sobre els gegants de Palafrugell per el mes de juliol? Ja us n'explicarem més detalls. La Conxa Saurí de l'Arxiu Municipal de Palafrugell, la Montse i l'Anna M. estan treballant-hi de valent.







No hay comentarios: