10/5/08

Visites del dissabte

Els dissabtes de la biblioteca tenen un ritme diferent als dies de cada dia. Tothom sol entrar més tranquil i relaxat. Els nens, ben enclanxinats i mudats. Molta gent entra amb el cabàs de la compra. Avui he rebut diverses visites interessants, entre elles, la Carme Mayol, presidenta de l'Associació Lectura Fàcil. Ens hi hem trobat l'Olga Cercós i jo mateixa, doncs estem intentant que la Biblioteca sigui una representant d'aquesta associació al nostre territori. El dia de la presentació, l'Olga Cercós ens llegirà algun fragment d'un llibre de LF.



Què és la Lectura fàcil? Són materials de Lectura Fàcil aquells elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones amb dificultats lectores i/o de comprensió: llibres, documents, webs, etc. El proper dimarts 27 de maig tindrem una reunió amb alguns representants d'àrees i entitats palafrugellenques. Si us interessa, tenim un fons de LF al vostre abast.

També hem tingut l'agradable visita del Sr. Modest Masides, representant de l'Associació de Veïns i Amics de Tamariu i professor de la UPC. Aquest estiu, a la Biblioplatja de Tamariu organitzarem conjuntament una taula rodona tractant temes mediambientals. Us en mantindrem informats!



No hay comentarios: