16/5/08

Coses del directe

Tatxin, tatxaaan! ! Us comuniquem que esteu convidats a la Festa del programa de Catalunya Ràdio "Eduqueu les criatures", que es retransmetrà en directe a la nostra biblioteca el proper diumenge 1 de juny a les 9h. Hem preparat un seguit d'activitats familiars que complementaran la moguda. Aquest programa té una mitjana de 100.000 oients cada diumenge! A la biblioteca en vindran alguns de tot Catalunya (esperem que hi capigueu tots). Aquí teniu el flamant cartellet:



Tot aquest desplegament ha sigut possible gràcies al patrocini de la Subdirecció General de Biblioteques. Així les biblioteques comptarem amb tot d'espais de publicitat sobre biblioteques a la programació de Catalunya Ràdio, la ràdio més escoltada del nostre país.

Ben aviat, doncs en directe a la biblioteca podrem xerrar amb en Carles Capdevila, en Lluís Gavaldà o la Care Santos, que presentaran els seus darrers llibres . Hi esteu tots convidats!! Els que vingueu, us emportareu també obsequis, com entrades gratuïtes al Parc Aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de mar. Gaudirem de l'espectacle d'en Jordi Tonietti i dels gelats que fa en Jordi Domingo a la gelateria l'Anxaneta de Palafrugell. I els que no pogueu venir, no deixeu d'escoltar-nos (o d'utilitzar el seu servei de podcasting)!!

Aquell mateix dia, el personal de la Biblioteca tindrà una celebració interna. L'Arnau Serra , el fill de la nostra companya l'Anna Sala, cumplirà 1 anyet. Felicitats i un petó ben fort!!





Tornant a tocar de peus a terra, us comuniquem també que avui estem de proves: a les 18h. presentem una hora del conte infantil en anglès. La Jackie, de l'escola d'idiomes Learning World de Palafrugell, serà la responsable de realitzar aquesta sessió.



















No hay comentarios: