12/4/08

Se'ns gira feina

A la Biblioteca podem estar contents amb tantes bones notícies. Algunes les volem compartir amb vosaltres breument:

1. S'ha aprovat en el darrer
PUOSC 2008-2012 la subvenció de la Generalitat per a l'ampliació de la biblioteca. Si tot va bé, en un parell d'anys disposarem d'una sala polivalent que ocuparà part de l'actual pati de la biblioteca. Aviat ja tindrem un espai més adient per a les nombroses xerrades, presentacions, exposicions o activitats infantils i podrem diversificar més espais i usuaris.






2. Estem treballant en un projecte d'Artteca a la Biblioteca que l'artista
Tano Pisano està impulsant. Es tracta d'oferir servei de préstec d'obres d'art des de la Biblioteca amb la col·laboració dels artistes locals o propers a Palafrugell. Properament reunirem a tots els possibles interessats per explicar la iniciativa. Esperem que la fem efectiva aquest estiu mateix.

3. El proper diumenge 1 de juny farem festa grossa a la Biblioteca: retransmetrem en directe el programa
Eduqueu les criatures de Catalunya Ràdio. En Carles Capdevila i tot el seu equip estarà a la Biblioteca de Palafrugell per celebrar amb nosaltres el programa número 100. Serà un especial nens i biblioteques. Aquest programa serà possible gràcies al finançament del
Servei de Biblioteques de la Generalitat. Us anirem explicant els detalls del programa. De moment, reserveu-vos a les agendes el diumenge dia 1 al matí!


No hay comentarios: